U bevindt zich :

Projecten

Luxe Badkamer

Douglas Schuur

Douglas Buitenverblijf

Renovatie - woonkamer

Afbouw - Volledige woning

Wil je jouw nieuwbouwwoning volledig naar je eigen smaak inrichten en bepalen waar alle muurtjes, tegels en wandcontactdozen komen? Kies dan voor casco en wij bouwen het helemaal naar jullie smaak af!

Douglas Kapschuur als buitenverblijf

Het hele jaar door lekker buiten zitten eten, werken of relaxen? Met een veranda vergroot je het leefoppervlak van je woning en kan je in alle weersomstandigheden genieten van het buitenzijn!

Jaren-30 woning

De jaren-30 woningen staan bekend om haar degelijke materialen, gezellige nisjes en sfeervolle afwerking die veel liefde en aandacht verdienen. 

Aanbouw - Serre

Een serre is een geweldige verlenging van je woonkamer of keuken waarbij het gevoel, lichtinval en contact met buiten bewaard blijft.

Bijbouw - Buiten sauna

Wat is er nu fijner dan lekker te ontspannen in de warmte van een sauna, dan relaxen in een sauna aan huis?! 

Volgens onze klanten

De gezellige heren van Bouwheer Jansen hebben bij ons top werk verricht. Ze werken snel, ze zijn servicegericht en ze communiceren altijd open en duidelijk over hun werkzaamheden. Daarnaast brengen ze een hoop gezelligheid en leven in de brouwerij. Wij kunnen deze heren niet harder aanbevelen!

Dennis de Raaf

Mooiste kapschuur ooit gebouwd door de heren van Bouwheer Jansen, en met recht echte heren! Prachtig werk geleverd en ontzettend netjes! Daarnaast ook nog eens echte leuke, vriendelijke, gezellige mannen! Een absolute aanrader.

Mireille Abbenhues

Onze speerpunten

Schoonwerken

Door 'clean' te werken houden niet alleen wij maar ook u het overzicht. We zetten graag een top eindresultaat neer en dat kan alleen als het ook echt af is! Dus netjes en schoon!

Klant is koning

Door onze onafhankelijkheid en het behartigen van uitsluitend úw belangen, kan een optimaal resultaat worden behaald. En nog belangrijker: een zorgeloze verbouwing!

Nette afwerking

Wij begeleiden u tijdens alle facetten van de bouw, om de authentieke details van uw woning, maximaal tot hun recht te laten komen.

©2021 Bouwheer Jansen