U bevindt zich :
»

Bram

 

--

Eigenaar

Als ik mensen over hun verbouwing of verhuizing spreek, valt vaak de term vertrouwen. U laat tenslotte mensen toe, tot uw privé-domein en het gaat meestal om bedragen die u niet dagelijks uitgeeft. Ik vind het belangrijk dat we zorgvuldig omgaan met dat vertrouwen. Uiteraard begint dat door afspraken na te komen, maar wij willen net iets meer voor u betekenen. Dit doen we door goed en kritisch mee te blijven denken tijdens alle fasen in bouw, om het maximale resultaat te behalen. Op deze manier zetten we samen een resultaat neer waar zowel u als wijzelf trots op kunnen zijn en er onze naam aan mogen verbinden. Kortom, wij zullen er alles aan doen, om met recht uw Bouwheren te mogen zijn!

Volgens onze klanten

De gezellige heren van Bouwheer Jansen hebben bij ons top werk verricht. Ze werken snel, ze zijn servicegericht en ze communiceren altijd open en duidelijk over hun werkzaamheden. Daarnaast brengen ze een hoop gezelligheid en leven in de brouwerij. Wij kunnen deze heren niet harder aanbevelen!

Dennis de Raaf

Mooiste kapschuur ooit gebouwd door de heren van Bouwheer Jansen, en met recht echte heren! Prachtig werk geleverd en ontzettend netjes! Daarnaast ook nog eens echte leuke, vriendelijke, gezellige mannen! Een absolute aanrader.

Mireille Abbenhues

Onze speerpunten

Schoonwerken

Door 'clean' te werken houden niet alleen wij maar ook u het overzicht. We zetten graag een top eindresultaat neer en dat kan alleen als het ook echt af is! Dus netjes en schoon!

Nette afwerking

Wij begeleiden u tijdens alle facetten van de bouw, om de authentieke details van uw woning, maximaal tot hun recht te laten komen.

Klant is koning

Door onze onafhankelijkheid en het behartigen van uitsluitend úw belangen, kan een optimaal resultaat worden behaald. En nog belangrijker: een zorgeloze verbouwing!

©2021 Bouwheer Jansen