U bevindt zich :
»

Marcel

 

--

Voorman

Marcel is een specialist in alle soorten Timmerwerken. Door zijn 40-jaar lange ervaring in de bouw, gaat hij geen uitdaging uit de weg en heeft geen enkele houtsoort nog geheimen voor hem. Marcel is een echte tukker, die geen blad voor de mond neemt. Als voorman van Bouwheer Jansen, is hij de vakman die met zijn bekwaamheid andere experts weet te verbazen.

Volgens onze klanten

De gezellige heren van Bouwheer Jansen hebben bij ons top werk verricht. Ze werken snel, ze zijn servicegericht en ze communiceren altijd open en duidelijk over hun werkzaamheden. Daarnaast brengen ze een hoop gezelligheid en leven in de brouwerij. Wij kunnen deze heren niet harder aanbevelen!

Dennis de Raaf

Mooiste kapschuur ooit gebouwd door de heren van Bouwheer Jansen, en met recht echte heren! Prachtig werk geleverd en ontzettend netjes! Daarnaast ook nog eens echte leuke, vriendelijke, gezellige mannen! Een absolute aanrader.

Mireille Abbenhues

Onze speerpunten

Schoonwerken

Door 'clean' te werken houden niet alleen wij maar ook u het overzicht. We zetten graag een top eindresultaat neer en dat kan alleen als het ook echt af is! Dus netjes en schoon!

Klant is koning

Door onze onafhankelijkheid en het behartigen van uitsluitend úw belangen, kan een optimaal resultaat worden behaald. En nog belangrijker: een zorgeloze verbouwing!

Nette afwerking

Wij begeleiden u tijdens alle facetten van de bouw, om de authentieke details van uw woning, maximaal tot hun recht te laten komen.

©2021 Bouwheer Jansen