U bevindt zich :
»

Tobias

 

--

Instalateur / timmerman

Geen enkele bouw is hetzelfde en daar hou ik van. Elke dag worden we op de proef gesteld om het beste resultaat te behalen. De voldoening is elke keer weer groot, wanneer we een tevreden klant achter laten.

Volgens onze klanten

De gezellige heren van Bouwheer Jansen hebben bij ons top werk verricht. Ze werken snel, ze zijn servicegericht en ze communiceren altijd open en duidelijk over hun werkzaamheden. Daarnaast brengen ze een hoop gezelligheid en leven in de brouwerij. Wij kunnen deze heren niet harder aanbevelen!

Dennis de Raaf

Mooiste kapschuur ooit gebouwd door de heren van Bouwheer Jansen, en met recht echte heren! Prachtig werk geleverd en ontzettend netjes! Daarnaast ook nog eens echte leuke, vriendelijke, gezellige mannen! Een absolute aanrader.

Mireille Abbenhues

Onze speerpunten

Nette afwerking

Wij begeleiden u tijdens alle facetten van de bouw, om de authentieke details van uw woning, maximaal tot hun recht te laten komen.

Schoonwerken

Door 'clean' te werken houden niet alleen wij maar ook u het overzicht. We zetten graag een top eindresultaat neer en dat kan alleen als het ook echt af is! Dus netjes en schoon!

Klant is koning

Door onze onafhankelijkheid en het behartigen van uitsluitend úw belangen, kan een optimaal resultaat worden behaald. En nog belangrijker: een zorgeloze verbouwing!

©2021 Bouwheer Jansen