U bevindt zich :
»

Tom

 

--

Uitvoerder

Een goede werkvoorbereiding en omgeving is voor ons erg belangrijk, want als een project goed gestructureerd is, werkt iedereen veel efficiënter. Wij zorgen ervoor dat onze werkruimte altijd opgeruimd is en we spaarzaam met alle materialen omgaan. Dat maakt ons ook duurzaam, we weten altijd materiaal te hergebruiken. Persoonlijk vind het een geweldige voldoening als wij na een uitdagende klus, het gewenste eindresultaat hebben weten neer te zetten. Dan loop ik dan samen met de opdrachtgever(s) zingend de deur uit, want verbouwen is feest!

Volgens onze klanten

Mooiste kapschuur ooit gebouwd door de heren van Bouwheer Jansen, en met recht echte heren! Prachtig werk geleverd en ontzettend netjes! Daarnaast ook nog eens echte leuke, vriendelijke, gezellige mannen! Een absolute aanrader.

Mireille Abbenhues

De gezellige heren van Bouwheer Jansen hebben bij ons top werk verricht. Ze werken snel, ze zijn servicegericht en ze communiceren altijd open en duidelijk over hun werkzaamheden. Daarnaast brengen ze een hoop gezelligheid en leven in de brouwerij. Wij kunnen deze heren niet harder aanbevelen!

Dennis de Raaf

Onze speerpunten

Schoonwerken

Door 'clean' te werken houden niet alleen wij maar ook u het overzicht. We zetten graag een top eindresultaat neer en dat kan alleen als het ook echt af is! Dus netjes en schoon!

Klant is koning

Door onze onafhankelijkheid en het behartigen van uitsluitend úw belangen, kan een optimaal resultaat worden behaald. En nog belangrijker: een zorgeloze verbouwing!

Nette afwerking

Wij begeleiden u tijdens alle facetten van de bouw, om de authentieke details van uw woning, maximaal tot hun recht te laten komen.

©2021 Bouwheer Jansen